Noniin, löysimpäs salasanat & tunnukset viimein tänne.. On vähän jäänyt päiviteleminen oman huolimattomuuden vuoksi vähemmälle.. :-D Uusi Vuosi on kuitenkin alkanut hyvin, vuodenvaihteen raketeihin Mosku ei ole juuri jaksanut kiinnittää huomiota vaikka ensimmäisille pamahduksille piti hieman äristä. Mosku on muutenkin aina ollut todella hiljainen, se ei juuri hauku mutta ilmoittaa mielellään rappukäytävän postinjakajasta murinalla. :-D Niskavillat pystyssä ja häntä korkealla se aina juoksee ulko-oven taakse mörisemään jonka jälkeen se juoksee mun jalkoihin; 'voi äiti, kuulithan että tuolla liikkuu joku ? '

Täällä Pohjoisessa on pakkanen paukkunut, se ei tosin ole Moskun menoa haitannut, enemmänkin kangistanut omistajat. Tänäänkin käytiin 7km lenkki ja pakkasta oli -28, ei se auttanut kuin iskeä toppahousut jalkaan ja kahdet kintaat. Ja pieni koira oli onnellinen ! Olen myös paljon sitä juoksuttanut läheisellä pellolla ja ollaan käyty useasti myös läheisellä Louhoksella juoksemassa järven jäällä. Moskun mielesä lumi on maailman ihanin asia, pahimmillakin pakkasilla sillä on kerralla korkeintaan 3 jalkaa maassa kun yhtä tassua pitää lämmitellä. Ja se oikeasti jaksaisi juosta vaikka maailman ääriin.

Harmittaa kun nyt tuo Kaapelitehtaan pentynäyttely meni sivusuun kun en saanutkaan töistä vapaata. Ehkä suunnataan sitten kesämmällä noihin näyttelyihin paremmin jahka saadaan pojalle massaa. Se siis syö kuin hevonen mutta silti se näyttää niin rimpulalta verrattuna moniin samanikäisiin ! Ehkä se sitten kerää sen massan myöhemmin, se kuitenkin kasvaa vielä tuosta ja liikkuu PALJON.. 

Treenit on olleet nyt kuukauden jäissä. Ollaan kotona ja aina Louhoksen jäällä treenailtu seuraamista, täyskäännöstä, temponvaihdoksia. Mosku osaa myös upeasti mennä liikkeestä maahan ja pysyä siinä. Se oppi myös nopeasti liikkeestä seisomisen ja hyppyyn lähetyksen. Olen ilmoittanut meidät nyt Helmikuussa alkavalle Toko kurssille joka tähtää kisapuolelle saakka. Samoin suunnitelmissa olisi käydä jälkeä kokeilemassa jahka lumet nyt sulavat.. :-)