Noniin, enpä ole taas aikoihin käynyt täällä kirjoittelemassa.. Pikkumies on kasvanut mielettömästi, painoa on jo reilu 10kg ja lisää tulee. ;-)

Viikonloppu oltiin vanhempieni luona Mäntsälässä jossa Mosku pääsi rääkkäämään vanhempieni lapparia Taigaa. Vanhemmillani on siis rintamamiestalo, iso piha ja takana suurehko metsä jossa oli hyvä käydä lenkkeilemässä koirien kanssa, niin että koirat juoksivat vapaana. :-) Nauratti kun Moskulla tuntui olevan parempi kunto kuin Taigalla. Pikkumies riekkui päivät pihalla, iltaisin käytiin metsässä rämpimässä 3-4km lenkkejä pururadalle ja yöt se nukkui kuin tukki. 
Ja vanhemmat rakastui Moskuun. Onneksi ne osasi kunnioittaa meidän kasvatusperiaatteita eivätkä ruokkineet Moskua pöydästä, toisinkuin Taigaa ovat ruokkineet. Kehuivat että niin kauniisti käyttäytyvä ja hieno koira. :-D

Viimeisenä iltana vielä kun metsässä rämmittiin niin Mosku osasi lähteä itse jäljestämään, se johdatti meidät täsmälleen samaa reittiä takaisin kuin tultiinkin ! Ja tosiaan metsässä ei ollut mitään polkua jota pitkin mennä eli oltiin kyllä aika ihmeissään pikkuherran tempauksesta. 

Käytiin samalla reissulla myös Ulrikan luona heidän mökillään ja olihan mahtava reissu ! Ei voi sanoin kuvailla kuinka kaunista aluetta Tammisaari ja etenkin saaristo on ! Moottoriveneellä kuljettiin saareen ja sieltä takaisin, eikä Mosku ollut veneilystä moksiskaan. Mosku osasi onneksi muutenkin käyttäytyä suht hyvin ja yritti parhaansa mukaan rääkätä Pirreä ja Roistoa. ;-) Onneksi isommat pisti Moskun kuriin, Taiga kun ei oikein jaksanut kurittaa pikkuotusta vaan antoi sen hyppiä päälle ja purra kuonosta Mäntsälässä.
Saipa Mosku myös ahvenen syötäväkseen. Peter kalasti Pirren kanssa ja kala annettiin Roistolle, joka ilmeisesti hylkäsi kalan ja Mosku sen kävi nappaamassa. Se söi, siis ihan oikeasti söi sen kalan. Pää sen tassuista kerettiin viemään ettei se tukehdu kiduksiin.. :-D

Kotimatka meni tapansa mukaan hyvin, oltiin eilen illalla kotona 22.30 aikaan. Mosku on varsin kiva reissukaveri, se itse hyppää käskystä autoon ja ei kärsi matkapahoinvoinnista. Useimmiten se nukkuu matkat jaloissa ja ei edes hyppää autosta ulos ilman lupaa. :-) Herra on muutenkin saanut järkeä korviensa väliin, nykyään pidän Moskua hihnassa niin vähän kuin mahdollista ja oli palkitsevaa huomata miten se ei edes lenkkeilijän perään lähde vaikka juoksisi ihan vierestä. Sille sanoo kerran että ei mene, niin ei se sitten tosiaankaan mene.

Nyt aamusta käytiin taas Louhoksella uimassa ja metsässä kävelemässä. Mosku ei itse juuri veteen hakeudu mutta nyt kokeiltiin niin että Niko kantoi pienelle saarelle Louhoksella koiran('saari' siis 2x2m ja 6m rannasta ja sinne voi kahlata). Minä sitten rannasta huusin että Mosku tule tänne ! Hetken ajan se epäröi että miten tuonne pääsee, sitten se hyppäsi veteen ja ui rannalle. Juoksi vielä mun eteen pyörimään onnellisena ja litimärkänä.. ;-)

Nyt se taas nukahti uuden aktivointipallonsa viereen, uiminenhan on tunnetusti rankkaa pienille koiralapsille. :-D

Hieman ohi aiheen, käykääs katsomassa Moskun uudet kotisivut !
Lisäilin myös kuvia kuvagalleriaan, sieltä löytyy kuvia 8vkosta ylöspäin ja mäntsälän ja Brumarvin reissun kuvia. :-)